Waarom zou je meer willen betalen voor je verzekering?

Wat gebeurt er als je je verzekering een keer echt nodig hebt, bij een ingewikkelde schade?
Ben je dan nog steeds ‘beter uit’ of eigenlijk eerder ‘slechter af’?

Niets is vervelender dan erachter te komen dat je schade van dekking is uitgesloten en dat je verzekeraar helaas niet doet wat je van hem had verwacht. Of er is wel dekking, maar het duurt lang voor je schade is afgewikkeld en de communicatie verloopt stroperig.

Bij grote verzekeraars krijg je soms het gevoel dat je een nummer bent. Bijvoorbeeld als je herhaaldelijk de status van je schade behandeling navraagt en er geen voortgang in lijkt te komen. Omdat ook Savass hier wisselende ervaringen mee heeft, ben ik een samenwerking aangegaan met UNIGARANT.

Als je zo min mogelijk wilt betalen voor je verzekeringen, lees dan niet verder. Ga dan liever naar een vergelijkingssite als  https://www.verzekering.nl/

UNIGARANT is namelijk niet de goedkoopste verzekeraar, wel een van de beste. Het is een 100% dochter van de ANWB, bekend van de wegenwacht. De meeste automobilisten zijn lid van de ANWB.

Autoschades 
De meest voorkomende schades zijn autoschades. Het afgelopen jaar hebben alle autoverzekeraars hun premies verhoogd, omdat het schadeverloop structureel is toegenomen.
Alleen als je veel schadevrije jaren hebt, krijg je een hoge korting van meestal 75 % (bij UNIGARANT 80 %).

Schade aan smartphones en tablets
Met stip op twee staan schades aan mobiele elektronica, met name je smartphone en je tablet. Vaak gaat het om een gebroken glazen display doordat het ding gevallen is, of wat ook voorkomt is natuurlijk verlies en diefstal.
Reparatie kan een week duren en kan honderden Euro’s kosten.

Uniek: Werelddekking op je tablet en je smartphone voor je hele familie voor maar €10 / maand

Je zult de eerste niet zijn die zijn telefoon laat vallen of hem druipend uit de WC moet vissen.

Sluit je aanvullend op je inboedelverzekering de smartphone- en tabletdekking, dan zijn je smartphone, tablet, smartwatch, digitale sporthorloge en smartglasses verzekerd tegen schade door vallen, stoten, water, verlies en diefstal.

De dekking geldt zowel voor binnen als buiten je woning, het hele jaar door. Dat houdt dus in: de mobiele elektronica van al je gezinsleden is wereldwijd meeverzekerd voor maar ca. €10 per maand.

Bij alle andere verzekeraars kost deze verzekering €10 per toestel
Sluit je een losse smartphoneverzekering, dan is dat toestel gebonden en betaal je per toestel ca. €10 voor. Heb je een gezin met kinderen dan is de UNIGARANT extra dekking dus echt veel goedkoper.

TIP: Heb je vanwege de extra smartphone en tablet verzekering buitenshuis dekking op je inboedelverzekering? Dan is bij UNIGARANT ook je bagage wereldwijd verzekerd. Als je op reis gaat hoef je je bagage dus niet meer mee te verzekeren op je doorlopende reisverzekering. Wel zo handig.

Hieronder een echte ervaring van een klant:
22 januari 2018 | P. Broeren
“premie meer dan waard” 

– Ik had een kleine brand thuis met grote gevolgen. Moest anderhalve maand het huis uit. Vervangende woonruimte gehad terwijl het terug in orde werd gebracht en zeer netjes gecompenseerd. Nog nooit zo blij geweest met een verzekering, en dat terwijl ik die niet zo lang van tevoren had afgesloten. 

Hoe wikkelt UNIGARANT jouw schade af?
Ben je via ons verzekerd bij UNIGARANT, dan wordt je schade afgewikkeld door schadehulp. Je kunt je schade telefonisch melden, online of via een app. Er is ook een alarmnummer dat 24/7 bereikbaar is voor noodgevallen.

Doe jezelf een plezier en verzeker je bij UNIGARANT
Als je goed verzekerd wilt zijn zonder ergens omkijken naar te hebben, kies dan voor UNIGARANT. Wellicht ga je iets meer betalen dan je nu doet, maar als je schade hebt, pluk je daar de vruchten van. Vraag een vrijblijvende offerte bij mij aan en je weet snel waar je aan toe bent.

Meer Weten?
Neem contact op, en zoals altijd is een eerste gesprek vrijblijvend en zonder kosten.

Gerelateerde artikelen?
De 5 meest gestelde vragen over zorgverzekeringen in januari
Veilig Thuis Check
Zorg voor de toekomst van uw kinderen
Veilig op vakantie

Lees ook: