Ben je geïnteresseerd in nieuwbouw en kijk je naar Oosterwold?

Magnoliahof is een kleinschalig project, met in de eerste fase 10 vrijstaande woningen. In de tweede fase komen er nog eens 10 vrijstaande woningen bij, waarvan er 6 al op de planning staan. Door de kleinschaligheid voelt het meteen ‘eigen’. Momenteel tekenen de eerste 10 optanten de ontwikkelovereenkomst, daarna zullen er waarschijnlijk twee kleine collectieven gevormd worden die zich met de gebiedsindeling bezig gaan houden. Bijvoorbeeld met de voor Oosterwold zo kenmerkende stadslandbouw.

In Oosterwold wordt volop gebouwd. In dit gebied tussen Almere en Zeewolde is er de komende jaren nog steeds veel ruimte en zullen er nog veel projecten ontstaan. Daarbij zie je een nieuwe trend opkomen: kleinschalige projecten.

In welke fase bevindt zich de ontwikkeling van de Magnoliahof?
De collectieven die gevormd worden, gaan met de Gemeente Almere de plek bepalen waar de woningen zullen worden gebouwd. Is er een plek bepaald, dan gaat het vergunningentraject van start. De projectontwikkelaar ontzorgt dit proces en begeleidt het collectief bij de te nemen stappen.

Het project omvat een gebied van 4.300 hectare. Zoals gebruikelijk in Oosterwold worden de woningen omgeven door akkers, weiden en bossen. In de ontwikkelvisie staan het behoud van het landelijke en groene karakter, duurzaamheid en zelfvoorzienend leven centraal. Een van de afspraken is dat meer dan de helft van een kavel wordt gereserveerd voor groen en water.

Gegarandeerd prachtig wonen op Magnoliahof
De woningen op Magnoliahof hebben een kubistische vormgeving. Ze zien er modern en elegant uit, door de strakke lijnen en speelse kleurcombinatie van de gevelstenen. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtval in de woning. Het woonoppervlak is maar liefst 130 m² op een eigen kavel van 650 m². Daarnaast is er gezamenlijke grond voor een moestuin of boomgaard.  De koopprijs: €350.000 v.o.n.

De ligging is ideaal. Magnoliahof ligt slechts 10 minuten van het Stadshart Almere en binnen 25 minuten rijden bent u in het centrum van Amsterdam of Utrecht. Alle belangrijke voorzieningen zijn goed en snel bereikbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen komen er meerdere supermarkten en winkels, direkt in de buurt. In de naastgelegen wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, een school en een gezellige weekmarkt. In Almere Stad zijn er  volop mogelijkheden voor recreatie, ontspanning of een avondje uit.

Kortom: waarom Magnoliahof?
We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Vrijstaande woningen op royale kavels.
  • Gezamenlijke grond voor een moestuin of een boomgaard.
  • Duurzaam en energiezuinig.
  • 25 minuten rijden van het centrum van Amsterdam en het Gooi.

Meer weten?
Kijk eens op http://www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/ of maak een afspraak en kijk samen met mij naar jouw hypotheekmogelijkheden.

En zoals altijd bij Savass Financiële Dienstverlening: een oriënterend gesprek is vrijblijvend en kost je niets.

Gerelateerde artikelen?
Start je nieuwbouwproject in Almere vanuit een bouwgroep 
Nieuwbouwprojecten in Almere 
Zelfbouw – nieuwbouwwoning in Almere
Oosterwold – nieuwbouwproject Almere 
Nobelhorst- nieuwbouwprojecten Almere

Lees ook:

Waarom is het zo moeilijk om een huis te krijgen als starter?

Waarom is het zo moeilijk om een huis te krijgen als starter? Waarom is het [...]

Hoe koop ik een woning om te verhuren?

Hoe koop ik een woning om te verhuren? Wil je extra inkomen genereren en waardevast [...]

Wil je verhuizen naar een andere koopwoning? Wat moet je doen?

Wil je verhuizen naar een andere koopwoning? Wat moet je doen? Wil je verhuizen naar [...]

Zorgkosten als aftrekpost bij aangifte inkomstenbelasting 2018

Zorgkosten als aftrekpost bij aangifte inkomstenbelasting 2018 Maak bij je aangifte IB 2018 optimaal gebruik [...]